George Clooney ellenállhatatlan mosolyának története

A hírességekről szóló sorozatunkat egy igazi szívtipróval folytatjuk. George Clooney-t minden bizonnyal senkinek sem kell bemutatnunk, mosolyától – majdnem – minden nőnek megremegnek a lábai. De nézzük, mi kellett ehhez a nagy hatású mosolyhoz?

George fogsora az évek során nagyon sok változáson ment keresztül, feltehetően az alábbi képen látható állapot volt a kiinduló pont. Szembetűnő a fogak egyenletlensége és elszíneződése, a frontfogak méretének és a fogak formájának különbözősége és a fogíny nem szabályos illeszkedése. A rossznyelvek szerint a sztár ebben az időszakban, ha csak tehette, zárt ajkakkal állt kamerák elé, hogy tökéletlen fogait leplezze.

  

Ha George rendelőnket látogatta volna meg – bárcsak így lett volna! 😊 – a képek alapján ezeket a lépéseket tettük volna meg a ragyogó végeredmény érdekében:

 

  • Az első lépés a digitális mosolytervezés, amely során a pácienssel közösen kialakítjuk a tökéletes mosolyra vonatkozó javaslatot.
  • Ha ez megvan, ideiglenes héjak kerülnek a meglévő fogakra, egyelőre még csiszolás nélkül, annak érdekében, hogy a páciens meg tudja nézni a végeredményt és el tudja dönteni, hogy meg van-e vele elégedve. Amennyiben igen, akkor kezdődik a munka aktív része.
  • A jobb felső zónában lévő régi fémkerámia híd helyett implantátumot helyeznénk be, amelyet elengedhetetlen, hogy megelőzzön egy CT vizsgálat, hogy pontosan felmérjük a csontállományt és a fogak állapotát. A végleges korona a 3 hónapos gyógyulás után kerülhet fel. Ez, ha a folyamat jól fel van építve, már nem is igényel sebészeti beavatkozást.
  • Ezt követően a fogakat elő kell készíteni a kerámia héjakhoz, amelyek a mosolyterv alapján készültek el.

Jelentkezzen be egy személyes konzultációra, hogy együtt megnézhessük milyen lehetőségek vannak. Jöjjön el rendelőnkbe, és csináltasson mosolytervet!