Cirkon fogpótlás az egyedülálló esztétikai élményért: nyerje vissza természetes mosolyát!

Budapesten az elsők között rendelőnkben érhetők el Nobel Biocare által kifejlesztett, speciális cirkónium implantátumok, amelyek segítségével végre teljesen természetes hatású, a valódi fogakra megtévesztésig hasonlító fogpótlásokat tudunk készíteni a hozzánk forduló pácienseink számára!

A sokak által ismert titánium implantátumok megbízható, tartós megoldást nyújtanak foghiány esetén, azonban előfordulhat, hogy a fogakon áttűnik a titán fémes színe, illetve ínyvisszahúzódás esetén láthatóvá válik a szürke implantátumnyak. Ezek főleg frontfogak esetén jelenthetnek esztétikai problémát, és akár gátlásokat is, hiszen ezek határozzák meg a mosolyunkat.

A cirkónium fogpótlással ez a szürkés csillogás teljesen kiküszöbölhető, az anyag áttetszősége miatt az implantátum színe teljesen a valódi fogakhoz igazítható, miközben a titániumnál megszokott tartósságból és kopásállóságból sem kell engedni.

Különleges kozmetikai tulajdonságai miatt a cirkon implantátumokat az elől lévő fogak esetén, 1-1 fog pótlása során, vagy hidaknál szoktuk javasolni, de a végleges döntést a pácienssel közösen hozzuk meg a mosolytervezés során a szakmai szempontok és az egyedi igények szem előtt tartásával. Rendelőnkben azonnali implantációt is végzünk, hiszen megértjük, hogy pácienseink még rövid ideig sem szeretnének feltűnő foghiánnyal élni. Ebben az esetben a foghúzással egy időben helyezzük be az implantátumot.

A cirkon implantátum azonban nem váltja fel teljesen a titánium fogpótlást, de sok esetben kitűnő alternatívát jelenthet azok számára, akik a legszebb és legtermészetesebb megoldást keresik, ráadásul fémmentesen. Bár az implantátumok között egy magasabb árkategóriát képvisel, a tartóssága miatt főleg fiatal korban érdemes megfontolni a nagyobb befektetést a páratlan végeredmény és az évtizedekre visszanyert magabiztosság érdekében.

Kérjen időpontot személyes konzultációra, mosolytervezésre még ma!